InMotion Hosting Recenzie completă


Gazduire InMotion Detalii

De ce să alegi Gazduire InMotion?

  • Produse gratuite
  • Opțiuni de plată multiplă - 6
  • Pachete variate - 22
  • Windows și Linux disponibile

InMotion Hosting Locații server

InMotion Hosting Servers in Los AngelesLos Angeles InMotion Hosting Servers in HerndonHerndon InMotion Hosting Logo
website builder
BoldGrid
$0 /Perioadă necunoscută
Toate detaliile
  • DISC
    Unlimited Spaţiu
  • DATE
    Unmetered Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel
Cloud Hosting
cVPS-32
$160 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • Sistem de operare
    Windows
  • Berbec
    32GB Memorie
  • DISC
    625GB SSD Spaţiu
  • DATE
    7TB Lățime de bandă
Cloud Hosting
cVPS-2
$10 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • Sistem de operare
    Windows
  • Berbec
    2GB Memorie
  • DISC
    50GB SSD Spaţiu
  • DATE
    2TB Lățime de bandă
Cloud Hosting
cVPS-1
$5 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • Sistem de operare
    Windows
  • Berbec
    1GB Memorie
  • DISC
    25GB SSD Spaţiu
  • DATE
    1TB Lățime de bandă
VPS
VPS-3000HA-S
$83.99 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • Berbec
    8GB Memorie
  • DISC
    260GB SSD Spaţiu
  • DATE
    6TB Lățime de bandă
  • IPS dedicat
    5
  • Panouri
    CPanel, WHM
VPS
VPS-2000HA-S
$49.99 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • Berbec
    6GB Memorie
  • DISC
    150GB SSD Spaţiu
  • DATE
    5TB Lățime de bandă
  • IPS dedicat
    4
  • Panouri
    CPanel, WHM
VPS
VPS-1000HA-S
$29.99 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • Berbec
    4GB Memorie
  • DISC
    75GB SSD Spaţiu
  • DATE
    4TB Lățime de bandă
  • IPS dedicat
    3
  • Panouri
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-3000
$94.94 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    260GB SSD Spaţiu
  • DATE
    6TB Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-2000
$67.84 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    150GB SSD Spaţiu
  • DATE
    5TB Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-1000
$46.64 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    75GB SSD Spaţiu
  • DATE
    4TB Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel, WHM
Resellers
R-3000S
$30.24 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    160GB SSD Spaţiu
  • DATE
    1.6TB Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel, WHM
Resellers
R-2000S
$21.99 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    120GB SSD Spaţiu
  • DATE
    1.2TB Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel, WHM
Dedicated Server
Commercial Class 2000
$489.49 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • Berbec
    64GB Memorie
  • DISC
    3TB SSD Spaţiu
  • DATE
    15TB Lățime de bandă
  • IPS dedicat
    15
  • Panouri
    CPanel
Dedicated Server
Commercial Class 1000
$384.49 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • Berbec
    32GB Memorie
  • DISC
    1TB SSD Spaţiu
  • DATE
    15TB Lățime de bandă
  • IPS dedicat
    15
  • Panouri
    CPanel
Dedicated Server
Commercial Class 500
$310.99 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • Berbec
    16GB Memorie
  • DISC
    500GB SSD Spaţiu
  • DATE
    15TB Lățime de bandă
  • IPS dedicat
    15
  • Panouri
    CPanel
Dedicated Server
Elite
$248.99 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • Berbec
    32GB Memorie
  • DISC
    4TB Spaţiu
  • DATE
    10TB Lățime de bandă
  • IPS dedicat
    15
  • Panouri
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Dedicated Server
Advanced
$176.59 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • Berbec
    16GB Memorie
  • DISC
    500GB SSD Spaţiu
  • DATE
    10TB Lățime de bandă
  • IPS dedicat
    10
  • Panouri
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Dedicated Server
Essential
$115.69 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • Berbec
    8GB Memorie
  • DISC
    500GB SSD Spaţiu
  • DATE
    6TB Lățime de bandă
  • IPS dedicat
    5
  • Panouri
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Shared Hosting
Pro Plan
$14.71 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    Unlimited SSD Spaţiu
  • DATE
    Unmetered Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel
Shared Hosting
Power Plan
$8.49 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    Unlimited SSD Spaţiu
  • DATE
    Unmetered Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel
Shared Hosting
Launch
$6.39 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    Unlimited SSD Spaţiu
  • DATE
    Unmetered Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel
Resellers
R-1000S
$15.39 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    80GB SSD Spaţiu
  • DATE
    800GB Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel, WHM

InMotion Hosting Gazduire Review 2021

InMotion Hosting Expert Review

InMotion este un furnizor de găzduire web fiabil și accesibil, care se remarcă într-un peisaj dominat de gazdele Endurance International. InMotion ne-a impresionat prin amploarea și varietatea de instrumente și caracteristici care simplifică procesul de găzduire SMB, atât pentru webmasteri, cât și pentru începători.

Testele noastre au arătat, de asemenea, că InMotion a făcut o investiție semnificativă în infrastructura de server high-end. Viteza și fiabilitatea site-ului au înregistrat un scor bun. Acest tip de card de scor nu este o surpriză că InMotion este un furnizor de găzduire de top pentru întreprinderile mici și mari.

Atât argumentele pro, cât și contra

Profesionistii:

  • Suport expert disponibil 24/7/365 prin telefon, chat, e-mail și ticketing.
  • Creatorul de site-uri web drag-and-drop de la BoldGrid facilitează configurarea rapidă a site-ului dvs. WordPress.
  • Automatizați procesele back-end repetitive cu ajutorul copiilor de rezervă WordPress, Plugin și Themes.
  • Cu mediul de organizare InMotion, puteți testa în siguranță noi site-uri WordPress.
  • Fiabilitatea InMotion vă asigură că nu pierdeți un client.
  • Pentru a accelera viteza de încărcare a site-ului dvs., puteți alege între două centre de date din SUA.
  • Protejați-vă de hackeri și alte amenințări legate de malware cu firewall-uri.

Contra

  • Cel mai accesibil plan de găzduire InMotion vine cu doar 2 baze de date MySQL.
  • Planurile de găzduire web InMotion sunt mai costisitoare decât soluțiile accesibile.
  • InMotion oferă lățime de bandă nelimitată, dar planurile de găzduire WordPress partajate au o limită de spațiu pe disc.

Prețuri și metode de plată

InMotion oferă un plan pentru fiecare dimensiune de afaceri. Planul de bază partajat WordPress este excelent pentru microîntreprinderi. Planul lunar WP-1005 începe de la 7,26 USD pe lună și include 1 site web și stocare SSD de 40 GB. De asemenea, vine cu câteva funcții WordPress minunate, cum ar fi actualizări automate gratuite și un constructor de site-uri web BoldGrid drag and drop.

InMotion oferă un Starter Business Plan, Lansare. Costă 5,99 USD pe lună. Acest plan include 2 site-uri web, spațiu de stocare nelimitat, conturi de e-mail și preinstalări ale majorității platformelor CMS. De asemenea, veți obține un manager de backup și o revenire sigură a aplicației. Va trebui să faceți upgrade la nivelul următor dacă doriți să aveți capacitatea de comerț electronic.

InMotion oferă planuri dedicate și VPS pentru companii de dimensiuni medii sau mai mari. Planurile gestionate de VPS costă 27,99 USD pe lună, acoperă site-uri web nelimitate și acces root, precum și un tablou de bord de monitorizare a resurselor. Essential începe de la 105,69 USD pe lună. Aceasta include WHM și cPanel, stocare SSD de 500 GB și certificate SSL.

Prețurile InMotion sunt, în general, mai mari decât media. Compania acordă o mare valoare asistenței experților și caracteristicilor de calitate, ambele având avantajele lor în ceea ce privește economisirea timpului și reducerea stresului. Compania oferă reduceri periodice care pot reduce costul planurilor.

Este ușor de utilizat

Revizuirea InMotion arată că compania poate găzdui atât dezvoltatori, cât și începători. BoldGrid este un constructor de web drag-and-drop care vă permite să creați un site web pentru afacerea dvs. De asemenea, oferă actualizări automate de teme și plugin-uri WordPress.

InMotion poate migra site-ul dvs. gratuit dacă aveți unul. Alte caracteristici, cum ar fi e-mail nelimitat și certificate SSL gratuite, vă vor ajuta să faceți o impresie de durată asupra clienților.

Suntem dezvoltatori și ne pasă de modul în care serviciile de găzduire web răspund nevoilor noastre. Numeroasele caracteristici ale dezvoltatorului InMotion ne-au adus laude. Acestea includ PHP 5 și mai multe limbaje de programare, precum și un mediu de scenă în care vă puteți testa ideile înainte de a fi publicate. InMotion oferă conectări mobile prin cPanel - ne place această caracteristică - precum și programul de instalare Softaculous cu un singur clic, care vă permite să instalați peste 400 de scripturi.

Timpi de încărcare și fiabilitate

Performanțele InMotion în ceea ce privește timpul de funcționare și timpul de încărcare au fost excepționale, conform testelor noastre. Deși compania susține că durata de funcționare de 99,9% este acceptabilă, testele noastre au arătat că durata de funcționare a fost de fapt mai aproape de 99,95%. Site-ul a ieșit din când în când offline din cauza întreținerii programate.

Durata medie de atenție este în scădere și reducerea timpilor de încărcare poate face o mare diferență în păstrarea și plasarea clienților. Testarea noastră arată că InMotion se încarcă în medie în 812 ms, ceea ce este mult mai rapid decât recomandarea Google de 2 secunde.

Acestea sunt caracteristicile

InMotion oferă multe funcții, chiar și pentru cel mai de bază plan. Suntem foarte mulțumiți de ei. Creatorul site-ului BoldGrid este gratuit și poate fi utilizat pentru a construi un site web sau pentru a migra un site existent cu personalul de asistență InMotion. Întreprinderile mici fără cunoștințe de găzduire web pot profita de caracteristici utile, cum ar fi o zonă de organizare pentru testarea de noi configurații sau actualizări automate WordPress. De asemenea, este disponibil și webmail InMotion.

De asemenea, veți obține o mulțime de bani cu instrumentele de dezvoltare ale companiei. Programul de instalare a site-ului Softaculous vă permite să accesați peste 400 de scripturi, inclusiv phpMyAdmin, precum și o varietate de platforme de comerț electronic. Sunt disponibile mai multe conturi FTP și puteți utiliza diferite limbaje de programare pentru a vă lovi backend-ul. Serverele de nume InMotion pot fi utilizate pentru a crește traficul site-ului dvs. și pentru a vă asigura că adresa URL este îndreptată în direcția corectă. Deși compania nu oferă backup-uri automate, puteți configura un program de backup automat și puteți face copii offline.

InMotion a luat timp pentru a optimiza viteza și securitatea serverului dvs. Site-ul dvs. web se va încărca extrem de rapid datorită funcțiilor precum stocarea SSD și stocarea în cache. De asemenea, puteți alege între două centre de date diferite. InMotion vă protejează site-ul web de hackeri și malware cu firewall-uri.

Customer Support

InMotion Hosting consideră că nu puteți avea suficient serviciu pentru clienți. Faptul că oferă asistență prin telefon, e-mail și ticketing, precum și Skype, ne-a impresionat.

InMotion afirmă că echipa lor de asistență are în medie o experiență de certificare în găzduire de patru ani. Fiecare interacțiune cu ei a confirmat acest lucru.

InMotion oferă o gamă largă de servicii de asistență pentru începători. InMotion oferă o vastă bază de cunoștințe care oferă informații atât asupra problemelor tehnice, cât și asupra problemelor de facturare. Portalul Comunității clienților vă permite să obțineți răspunsuri rapide, de la 8am la 9pm EST de luni până vineri. De asemenea, puteți găsi infografii utile de la InMotion pentru a vă ajuta să înțelegeți noțiunile de bază ale găzduirii.

Recenzie de către un utilizator

Analizele noastre de experți examinează criterii specifice pentru a evalua dacă un serviciu este remarcabil, mediu sau pur și simplu adecvat. După ce ați terminat recenzia noastră, citiți recenziile clienților noștri și vedeți ce părere au clienții InMotion despre serviciu, caracteristici și performanță.

Concluzie

InMotion a fost apreciată de experții noștri ca fiind o companie cu multe funcții și care oferă asistență individualizată în fiecare etapă. InMotion oferă o aterizare lină pentru utilizatorii care abia încep să găzduiască web. Include un constructor de site-uri web ușor de utilizat și WordPress preinstalat.

InMotion este, de asemenea, un instrument excelent pentru dezvoltatori. Puteți fi cu ușurință creativ cu configurații back-end datorită disponibilității mai multor limbaje de programare, precum și instalatorului de aplicații cu un singur clic. De asemenea, a fost o bucurie să descoperim că serverele noastre de stagiere ne-au permis să testăm rapid site-ul nostru într-un mediu sigur. Ne-a plăcut, de asemenea, cât de ușor a fost să ne conectăm la cPanel atât pe dispozitivele mobile, cât și pe cele desktop.

Deși InMotion poate fi puțin mai costisitoare decât rivalii săi, oferă o gamă largă de caracteristici și o echipă de asistență informată. Recomandăm InMotion atât companiilor noi, cât și celor existente, care doresc să își îmbunătățească sau să își lanseze site-ul web.

Prețuri pentru Gazduire InMotion

constructor de site-uri web
Pachet Preț Spatiu pe disc Lățime de bandă Panouri
BoldGrid $0 Nelimitat Nemăsurat CPanel
Găzduire în cloud
Pachet Preț Spatiu pe disc Berbec Lățime de bandă Sistem de operare
cVPS-1 $5 SSD25 GB 1 GB 1 TB windows server planelinux server plane
cVPS-2 $10 SSD50 GB 2 GB 2 TB windows server planelinux server plane
cVPS-32 $160 SSD625 GB 32 GB 7 TB windows server planelinux server plane
VPS
Pachet Preț Spatiu pe disc Berbec Lățime de bandă Sistem de operare IPS dedicat Panouri
VPS-1000HA-S $29.99
44,99 USD după primul termen
SSD75 GB 4GB 4 TB linux server plane 3 CPanel, WHM
VPS-2000HA-S $49.99
74,99 USD după primul termen
SSD150 GB 6 GB 5 TB linux server plane 4 CPanel, WHM
VPS-3000HA-S $83.99
129,99 USD după primul termen
SSD260 GB 8 GB 6 TB linux server plane 5 CPanel, WHM
Revânzători
Pachet Preț Spatiu pe disc Lățime de bandă Sistem de operare Numărul de site-uri Panouri
R-1000S $15.39
29,99 USD după primul termen
SSD80 GB 800 GB linux server plane Nelimitat CPanel, WHM
R-2000S $21.99
39,99 USD după primul termen
SSD120 GB 1,2 TB linux server plane Nelimitat CPanel, WHM
R-3000S $30.24
57,99 USD după primul termen
SSD160 GB 1,6 TB linux server plane Nelimitat CPanel, WHM
VPS-1000 $46.64
59,99 USD după primul termen
SSD75 GB 4 TB linux server plane Nelimitat CPanel, WHM
VPS-2000 $67.84
99,99 USD după primul termen
SSD150 GB 5 TB linux server plane Nelimitat CPanel, WHM
VPS-3000 $94.94
169,99 USD după primul termen
SSD260 GB 6 TB linux server plane Nelimitat CPanel, WHM
Server dedicat
Pachet Preț Spatiu pe disc Berbec Lățime de bandă Sistem de operare IPS dedicat Panouri
Esenţial $115.69
169,99 USD după primul termen
SSD500 GB 8 GB 6 TB linux server plane 5 CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Avansat $176.59
209,99 USD după primul termen
SSD500 GB 16 GB 10 TB linux server plane 10 CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Elită $248.99
289,99 USD după primul termen
4 TB 32 GB 10 TB linux server plane 15 CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Clasa comercială 500 $310.99
359,99 USD după primul termen
SSD500 GB 16 GB 15 TB linux server plane 15 CPanel
Clasa comercială 1000 $384.49
429,99 USD după primul termen
SSD1 TB 32 GB 15 TB linux server plane 15 CPanel
Clasa comercială 2000 $489.49
529,99 USD după primul termen
SSD3 TB 64 GB 15 TB linux server plane 15 CPanel
Gazduire partajata
Pachet Preț Spatiu pe disc Lățime de bandă Sistem de operare Numărul de site-uri Panouri
Lansa $6.39 SSDNelimitat Nemăsurat linux server plane 2 CPanel
Planul de alimentare $8.49 SSDNelimitat Nemăsurat linux server plane 6 CPanel
Planul Pro $14.71 SSDNelimitat Nemăsurat linux server plane Nelimitat CPanel

Mai multe tipuri de plăți

Diferitelor clienții le place să plătească în moduri diferite, iar InMotion Hosting vă permite să le îmbrățișați pe toate


InMotion Hosting - credit
InMotion Hosting - MasterCard
InMotion Hosting - debit
InMotion Hosting - prepaid cards
InMotion Hosting - check payments
InMotion Hosting - paypal

InMotion Găzduiește câteva cuvinte

Performanță sigură, fiabilă și rapidă pentru toate nevoile dvs. de găzduire web, cu asistență 24/7 și un procent de 100%
satisfacție garantată.

InMotion Hosting Cupoane și oferte 2020

50% Off Sitewide

imh50deal


20% Off Sitewide Purchase

20OFFRES3K12MO


Discount on Your Purchase With Code

40YOUTUBE


$24 Off Shared Hosting Packages

24DOLLARSOFF


20% Off Annually R-1000 Reseller Hosting Package

20OFFRES1K12MO


Save 20% Off on R-3000 Reseller Hosting

20OFFRES3K12MO


Discount on All Orders

IMH45OFF


50% Off Web Hosting

imh50deal


photo
$24 Off Shared Hosting Packages

24DOLLARSOFF
Valabil până la 12/1/2019


photo
50% Off Sitewide

imh50deal
Valabil până la 8/1/2019


photo
Save $60 Off on Advanced Dedicated Server Plan When Paid For 6 Months ...

ADVMAY6MO
Valabil până la 11/1/2012


photo
38% Off Business Plan + Free Domain Name

codeblogging
Valabil până la 7/16/2016


44 Comentarii

Patrick Donahue

Jan 07, 2010 04:22
InMotion Hosting has proven to be a reliable hosting provider in all respects. Over the past several years I have used other providers, none would compare to the reliability and outstanding support offered through InMotion Hosting. As a web developer and site administrator myself, I would highly recommend their services to anyone. Their support staff is A+ , Patrick Donahue, [email protected]

Kathy C.

Dec 21, 2009 02:27
I have been with IMH for a number of years, and plan to stay with them. A good friend of mine used them, and hosted a forum for me, so all in all I have been involved with IMH for about 6 years.
I have had my own account with them for 3 years or so.
You can't beat the customer support, whether it is by way of email, or the telephone. They are prompt, and always have done what it took to solve any problems.
I rarely have down time at all. I have tested other hosting services, and frankly they just didn't compare to IMH. I totally trust them to take care of me.
Go with IMH, you won't regret it!!

Reza Gorji

Dec 19, 2009 02:35
I've been with IMH since 2005. I've had a few instances where the server went down (any server can go down). In all instances it was restored to full capacity by their experts. The only drawback I see in their service is that on large accounts (>10GB) there is no backups done by their servers unless additional $$ is willing to be spent by the customer.

Webmasters should backup their own files but uploading can take a significant amount of time (days/weeks) if the site is large. If IMH fixed this problem, they would be perfect in my opinion.

Wayne Filichowski

Dec 10, 2009 09:09
InMotion Hosting delivers where it counts. First the reliability of their service and serviers is second to none. Second, the world of upgrading sites, moving files from server-to-server can be very intimidating. Their tech support professionals will get the job done, even if it takes a call back. And, they do follow-up on their commitments. I'm pleased that I selected them as my host.

Charlyn Johnson

Nov 07, 2009 06:14
When I had to select a new hosting service, I searched on the Internet and found 5 candidates. I hate automated systems, so I called the Technical Support numbers to see what would happen. InmotionHosting easily won my business because I got to talk to a real person.

I've been with InmotionHosting for two years. I call Technical Support from time to time and they are consistently excellent. Every support person has been polite and pleasant and knowledgeable.

InmotionHosting offers excellent features, uptime, and support for a very reasonable price and we couldn't be happier.

John Casten

Oct 29, 2009 01:56
Pricing is very attractive, and tech support is very fine (and I know tech support). I did my homework before selecting InMotion and have recommended it to my friends and colleagues.

Alison

Oct 26, 2009 09:41
I carefully chose InMotion as my host, and it has proven to be an excellent decision. Questions are usually answered very promptly and expertly by email. I am successfully learning to navigate the waters and recommend InMotion to anyone who mentions they're looking for a host. Keep up the good work!

Nancy Pliska Robinson, Ph.D.

Oct 26, 2009 09:05
I recommend InMotion to everyone. It is such a relief to know that I'm speaking to an intelligent human being that lives in this country and can speak English.

Everyone is skilled and knowledgeable about the technical aspects of website hosting. I have always been able to resolve any issues. As a result, I have a website that is always functioning the way it should - it says a lot to my clients and customers - a working website makes me and my organization look credible.

Jeff C

Oct 20, 2009 05:22
After having many issues with my old hosting company, I decided that I needed to make a change. I spoke with Inmotion after reading many reviews and checking out their options and decided to give them a try. The customer service before and after the transition was absolutely top notch!

Mike

Oct 08, 2009 11:41
I have hosted with other company's, Ran web sites and things for others with there hosts, I have never had a better experiance untill i fell upon inmotion, there prices are fare, there service is top notch, ask for help and you get it. I have waited for 45 minuets for other hosts to ask them a question that they can not answer. with inmotion never more then 3 minuet wait, even with chat help.
I can't say anything bad about them becouse there is nothing to say bad at all

in fact i transfered my 3 domains over to them THERE GREAT

corey

Oct 10, 2009 05:15
Inmotion has been great, there support is unsurpassed and handled in a timely manner, usually in less than two hours for a support ticket and they get things handled the first time.The price is great as they have price plan for every need from small packages to dedicated servers. The uptime is great in almost a year my site has never been down and that is a plus for any hosting company.

nishanth

Apr 09, 2010 09:38
We have tried more than 20 best hosting providers till date.

and InMotion hosting is the WORST host.

tristate

Sep 28, 2009 04:13
If you are thinking about InMotion Hosting for building your site.DON'T .....GARBAGE
I did use them, no customer support at all. High on price , low on customer support

Al

Dec 29, 2008 05:31
Online support is always offline.

Mr. Kitchen

Sep 15, 2008 11:25
Fair price, but terrible service! The support personnel are divided into two camps, those that are doing their best to solve problems with limited training and resources while trying to treat the customer properly, and those who just don't care. Sadly, the later appears to be indicative of the management as well.

They maybe have two or three good people. Most are extremely ignorant and lack all necessary people skills. While I understand their feelings of frustration and the anger that follows, I can't excuse taking it out on the customer.

At the end of the day, it matter little how much a person pays for service if the experience is lousy. And it was. Take it from a computer professional and keep looking.

Sean

Jun 03, 2008 06:23
InmotionHosting is the best company for shared hosting.
The prices, features and support is a few good examples.
My shared webhosting hasn't experienced a single problem and I've been with them 5 months. Even though the servers are in US, and I live in Europe (Sweden specifically) I still upload and download on very high speed.
I use their Pro Business Class webhosting package with two addons: A dedicated IP and Self-assigned SSL certificate.

If you want a fast and reliable webhosting, use Inmotion.

Rich

Mar 03, 2008 07:13
We spent the money on a dedicated server, and there are always issues. First the IP they gave was marked as spam. Emails from our server are continually marked as not from a valid server by some isps (most notably comcast) which inmotion has said they can do nothing about and will not contact comcast on my behalf. Weekly (or more lately) there are logs that weren't cleared, ssl certs set incorrectly, or some other issue that causes our website to be down or running poorly.
There customer service exists, but they ever fully solve a problem and in fact if they often wont take my chats so I have to use a psuedo name for them to address our issues.

There product and knowledge is poor and they don't seem to understand that for many users their website is their livelihood.. If yo...

Jan-Wouter Stigter

Jan 25, 2008 06:53
Very cost effective: 2 domains for USD 6.95 a month and 6 domains for USD 8.95 a month. Great customer service, fast replies and 24 hrs available. They set me up on a Sunday when it was nighttime in NY/LA! I was with 1and1.com before but they were seriously hopeless. Also a great feature: help chat. They replied in seconds! Only drawback, if it is one: they use Linux. So you can't use Active Server Pages or Access databases. Instead, HTML of course, PHP, MySQL and lots of other possibilities.

J-C G.

Nov 17, 2007 06:35
Excellent Shared hosting, no problems with servers. My websites have always been accessible. I recommend Inmotion.

Pawandeep Singh

Oct 19, 2009 10:54
It is great hosting provide. I have been using “In Motion Hosting” from past 3 years and I have no issues with it. Customer service is excellent. Whenever I need help, I just call them and they solve the issue right away.
Their prices are little higher than any other hosting service provider but I believe that it worth it because of the customer service that they are providing with the plan.
I have exercised about ten different hosting service providers in the past ten years and In Motion Hosting is the only one that I choose to say with.

techice

Sep 08, 2010 10:37
We use Inmotion hosting VPS service for three years.

It's works ok for low visit traffic.

The most frightening thing for me is the VPS crashed a couple of days ago. We lost all of the mysql databases, images and web files. There no backup for that. We need rebuild our website from Zero beginnings.

That's very bad.

T. Earl

Oct 19, 2009 08:39
Been with other hosting companies and have never had the great level of service as I have had with InMotion. One suggestion to InMotion, please find a better way for me to pay my subscription when it is due.

Sam Strapason

Dec 10, 2010 06:20
Customer support from inmotion hosting is excellent! We are highly dependent on our website so that customers can fill out a quote request and view our specials. One day our site was down and we quickly turned to the live chat feature. Customer support (Michael that day) helped us get our site back up and running quickly. Without his help, I don't know what we would have done!

Apr 15, 2016 09:19
I had quite a chat this morning with AdamC and I am impressed with the help and guidance I got. nice guy with good knowledge.
thanks

Apr 15, 2016 08:47
As a new customer, I have been really impressed with the customer service of Inmotion Hosting. I was assisted by David P & Colton W over Skype & Support Chat and they were really helpful in solving the problem

Apr 15, 2016 03:41
As a new customer to InMotion I have received some excellent support from Chase S, in the Managed Hosting Support team.

I had a VPS with another company and a business site with another one, and Chase got me migrated to InMotion seamlessly and fielded literally dozens of requests from me as I got up and running there. I think he may have pulled out most of his hair dealing with all my requests for assistance, but he handled it excellently and provided exemplary customer service.

The support I received from Chase made it very clear to me that I'd picked the right company to move my business to.

Two thumbs-up for InMotion!

Apr 15, 2016 12:26
Can't write enough about how much we like working with there tech guys and girls ... Andrew C was great ... Smart quick and to the point .. i sometimes have very complicated problems .. we are hosting over 50 webs world wide
I have work with providers in US and Europe, these guys win hands down ... hope they never get bought out ...

louiev

Apr 14, 2016 11:57
Mare ajutor tehnic
Din nou și din nou, echipa de asistență tehnică de la Inmotion Hosting a fost foarte utilă și răbdătoare în a ne ajuta și a remedia problemele. Ne-am mutat în mod intenționat la această companie de găzduire, deoarece am auzit că sprijinul lor a fost excelent. Și zvonurile au avut dreptate!

Mar 05, 2016 12:19
It's one of the best hosting providers in the world. Customer service is really helpful. I have never created a web site with WordPress before and they really helped me with any problem on the way. Servers are 99,99% Up. I had no issues with them at all. I'm very happy.

-hidden-

Oct 28, 2015 05:02
I host several sites with inMotion for more than 10 years. I am not a tech wizard and was helped numerous times in the most efficient manner. Love their hosting, customer support and patience on phone. Highly recommend it to everyone as I do to my friends.

rod bauer

Dec 10, 2010 01:28
sorry, dont have time to type properly formatted , punctuated etc review now...
your service has been great. it is sometimes affected ( eg downloads, uploads ) by my isp ( verizon ) which i dont like. if you could be the isp and i could bypass verizon that would be great but hows that gonna happen when the wire to my house is verizon equip ?
price is great and recently you took over registration of my domain name for free, which saved me money ( from melbourne it ). up and down time is generally good but changes with traffic and time of day etc which is normal. i love your service and the price, the space i have for that price for ftp stuff and if i ever get into things as a real money making business on the web i would upgrade with you. i also recommend you to others. i also love...

-hidden-

Oct 27, 2015 03:14
Good morning, my pleasure was have been assistance of Edward P., he was patient, professional and looked for all ways help me. Thank you to learn your crew to do a good job. Congratulations.

Oct 20, 2015 05:37
I'm very happy with service Inmotionhosting. Usually our company change hosting every 2 years. But last 6 years we are with Inmotion. Do you think we need more explanation? Quick response and 99,9999 uptime. Stuff ready to help every time.
Thank you guys!

-hidden-

Oct 20, 2015 05:33
serviciu rapid și prietenos pentru clienți.
Sunt cu 6 ani de la găzduire imotion. De-a lungul timpului, am găzduit câteva site-uri cu ei și am și multe nume de domenii și le-am găsit fiabile cu site-uri mai mici, fără prea mult trafic, dar am avut unele probleme cu site-uri mai mari, cu mult trafic, dar a fost capabil să rezolve orice probleme cu ajutorul asistenței lor tehnice și de cele mai multe ori a ajuns la setările pentru site-ul meu. Am contactat asistența tehnică astăzi și am primit un timp de răspuns rapid de fiecare dată când am trimis un răspuns și un agent de asistență tehnică bine informat, care a înțeles problemele mele și a depășit ceea ce fac majoritatea agenților de asistență tehnică. I-a luat doar câteva minute ...

SORRY00

May 11, 2013 03:51
VĂ SCURĂȚI DACĂ FOLOSIȚI INMOTIONHOSTING
Recent, Inmotionhosting a configurat reînnoiri automate ale domeniului fără niciun consimțământ sau notificare către clienții lor. Aceștia nu vă vor notifica cu privire la orice modificări efectuate în cadrul companiei lor, dar se așteaptă să vă predați banii. Sunt cu Inmotionhosting de câțiva ani și obișnuia să vă trimită mementouri prin e-mail în fiecare an pentru reînnoirea domeniului. Dar dintr-o dată, au făcut din aceasta o opțiune în care TU trebuie să configurați sau să dezactivați memento-uri pentru reînnoirea automată a domeniului în contul dvs. Aceasta nu a fost o opțiune înainte, deoarece au dat memento-uri anuale și nu am fost anunțat că aceasta a devenit o opțiune, așa că în acest fel au dat vina pe tine dacă nu te-ai dorit ...

xkira

Oct 18, 2012 07:05
this company is the worst in the world do not host with these guys you will be sorry
had to transfer domain from them and they would not contact me after several attempts to do so
they will not call you back or answer your emails
they take your money and don't provide a good service

Ngu Khap

Sep 28, 2012 02:42
Verificare - atât de supărătoare
Cu o altă companie de găzduire, după înregistrarea domeniului, găzduirea, îl pot activa într-un minut. Dar cu InMotion, m-am luat o zi și încă nu am terminat. După înregistrare, trebuie să aștept cel puțin 1 oră pentru ca aceștia să facă verificarea manuală. Atât de dificil pentru mine să trimit și „formularul de verificare” cu includerea informațiilor cărții mele de identitate. Dacă doriți un registru & amp; folosiți domeniul / găzduirea într-un mod rapid, inMotion nu este recomandat.

Peter

Aug 01, 2012 02:14
Timp slab de fiabilitate / up
Verificarea aleatorie a site-ului timp de 2 ani, multe cazuri fără răspuns, perioade de nefuncționare. Foarte nesigur. Cel mai prost ISP pe care l-am folosit vreodată. Caut să mă mut cât mai curând posibil!

privatepractices

May 23, 2012 05:51
inmotionhosting.c e de rahat
inmotionhosting.com pune informații despre multe foldere ascunse
mi-am dat permisiunea de mai multe ori. sistemul de asistență tehnică este să încetinească faptul că oamenii nu sunt sinceri.

Feb 20, 2012 08:53
Serviciu slab pentru clienți
Am încercat să sun în seara asta pentru câteva întrebări destul de simple, dar nu am putut să ajut pe nimeni de pe linie să ajute după ce am sunat de două ori și am așteptat în așteptare până când am realizat că nimeni nu va lua vreodată ... Așa că am încercat chatul online . O, băiete, ce distracție!

Sunt o persoană foarte articulată și considerată și am avut două întrebări simple și destul de directe de pus în sesiunea de chat. Înainte de a putea explica pe deplin prima mea întrebare, am fost brusc deconectat. Hmm, e ciudat. Se pare că nu am apăsat niciun buton pentru ca acest lucru să se întâmple ... Poate că nu sunt la fel de directă pe cât vrea acest tip de tehnician geek ... sau poate conexiunea s-a pierdut pur și simplu (în orice caz, nu; Nu spun multe pentru un web hos ...

Tasos Vogiatzis

Feb 22, 2011 11:26
As I customer I'm fully disappointed. Our account has been suspended and we have no access to the control panel, emails (!) and ftp because the traffic was to high (250 visits per day). We are now afraid that we will lose all our critical data because they give no access to them. We are really terrified as a company and have been fully stultified to our customers because they see a message like that (pointing to a file suspended.cgi - you can understand what suspended means to a customer or partner!!!):

This site is currently unavailable

If you are the account holder, please contact customer service. Our customer service center is available 24x7 via phone, chat, or email.

Dec 13, 2010 08:58
We have been extremely happy since moving to InMotion. It's half the price and double the features of our previous host, plus no "ticket" style customer service, (it's so nice to talk to a real person!) You cannot beat the speed and space for the price. Thank you so much for keeping our business speeding along and keep up the great work!

Apr 16, 2016 01:13
Just a quick note to let u know that I was assisted by Colton W. on the chat and he was of great help.Very satisfied with his assistance today.
In fact, everytime I have needed help the customer service has been amazing and has quickly resolved my questions. Excellent service.

Apr 17, 2016 03:39
I had a database issue at my site and I contacted your support by opening a chat session. I received excellent service from Shan F, who was able to fix the problem in half an hour. Time after time I’m amazed by the support you guys provide!