Cool Handle Recenzie completă


Mâner rece Detalii

De ce să alegi Mâner rece?

  • Cool Handle Rang - 9.4

Cool Handle Locații server

Cool Handle Servers in Los AngelesLos Angeles Cool Handle Logo
Resellers
Reseller 3
$125.95 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    150GB Spaţiu
  • DATE
    Unmetered Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Starter
$3.95 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    50GB Spaţiu
  • DATE
    Unmetered Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel
Shared Hosting
Business
$4.95 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    Unlimited Spaţiu
  • DATE
    Unmetered Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$8.95 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    Unlimited Spaţiu
  • DATE
    Unmetered Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel
Resellers
Reseller 1
$39.95 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    60GB Spaţiu
  • DATE
    600GB Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel, WHM
Resellers
Reseller 2
$99.95 /Lunar
Toate detaliile
  • Sistem de operare
    Linux
  • DISC
    90GB Spaţiu
  • DATE
    Unmetered Lățime de bandă
  • Panouri
    CPanel, WHM

Cool Handle Cupoane și oferte 2020

$50 Off Web Hosting Package

zc999358988


Discount For $50 of Any Hosting Package

999368459


Get 10% Off on Any Shared Plan.

2011shared


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Valabil până la 7/9/2022


Get 10% Off.

DEDIUPGRADE


$50 Off

999381860


Discount 25% Off

gzi25offa1b


Discount 25% Off

sept25off


$50 Off Everything!

zc999361443


15% OFF Shared Hosting Plans With Promo Code ...

jan2011shared


$50 Off Web Hosting Packages

999365825


$50 Off Domains Registration And Web Hosting

999410675


$50 Discount on Domain Registration

999410675and


30% Off For Any Shared Hosting Packaged

DYNAMICWP


photo
30% Off Sitewide + Free Domain Name

MAY30
Valabil până la 6/1/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCH30
Valabil până la 4/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Valabil până la 2/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Valabil până la 1/27/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCG30
Valabil până la 4/1/2020


photo
30% Off Sitewide

FEB35
Valabil până la 3/1/2020


photo
30% Off All Webhosting Services + Free Domain

APRIL30
Valabil până la 4/17/2020


photo
$50 Off Domains Registration And Web Hosting ...

999438957
Valabil până la 10/1/2013


photo
20% Off Any of Their Services -- Exp 3/31/11

madmarch2011
Valabil până la 3/31/2011


Prețuri minunate

Revânzători
Pachet Preț Spatiu pe disc Lățime de bandă Sistem de operare Numărul de site-uri Panouri
Revânzător 1 $39.95 60 GB 600 GB linux server plane Nelimitat CPanel, WHM
Revânzător 2 $99.95 90 GB Nemăsurat linux server plane Nelimitat CPanel, WHM
Revânzător 3 $125.95 150 GB Nemăsurat linux server plane Nelimitat CPanel, WHM
Gazduire partajata
Pachet Preț Spatiu pe disc Lățime de bandă Sistem de operare Numărul de site-uri Panouri
Incepator $3.95 50 GB Nemăsurat linux server plane 1 CPanel
Afaceri $4.95 Nelimitat Nemăsurat linux server plane Nelimitat CPanel
Profesional $8.95 Nelimitat Nemăsurat linux server plane Nelimitat CPanel

Mai multe tipuri de plăți

Diferitelor clienții le place să plătească în moduri diferite, iar Cool Handle vă permite să le îmbrățișați pe toate


Cool Handle - credit
Cool Handle - MasterCard
Cool Handle - debit
Cool Handle - prepaid cards

Manevrează-te la câteva cuvinte

Găzduire web Cool Handle: 32 recenzii, 4 răspunsuri de asistență, 7 mărturii, 6 produse, 0 promoții, 3 sociale, 17459 domenii, 13130 ​​găzduit, din 2008

32 Comentarii

Ben

Oct 18, 2010 07:55
Been using their service for about a year now. Never had any problems. They have always answered support tickets immediately. Uptime has been 100%. Would recommend very highly.

Lorna Reese

Sep 03, 2010 07:23
Cool Handle was so easy to use for amateur like me. I created a professional website with much ease and the template offerings were suitable for my needs. Cool Handle was affordable and the support was outstanding. I highly recommend Cool Handle.

Alejandro Vallejo

Aug 19, 2010 12:02
I use this hosting for a year with this domain, but I have some other domains for a long time now, more than 4 years. Whenever I had to contact the customer support the abnswer was really fast and effective! Ther prices and promotions I had where great, uptime 100%, great features,, what else can I say,,, I really recommend it to other users.

Denis Surnin

Jul 29, 2010 06:25
I use this hosting for a year. I never had to contact the customer support and it says a lot! Clear even to a child panel, and excellent documentation. Never seen uptime. Everything works just great. I recommend CoolHandle hosting.

David Chau

Jul 12, 2010 05:33
CoolHandle provides awesome service with great customer service and the best of all, great prices! There's no need to look anywhere. They are all about customer service...

puja mahapatra

Jul 08, 2010 10:35
I am very happy with the your hosting .No complaints what so ever since I have been using it .I highly highly recommend coo lhandle hosting

Puja Mahapatra

Jul 07, 2010 11:01
CoolHandle is value for money. Good Customer service, clean cpanel and good price makes it ideal for hosting.

simone riccardi

Jan 30, 2011 01:54
At the moment my ticket support system has got an issue and is unavailable since 3 weeks, i haven't got any answer from tech guys.

For communicating they suggest to use the email [email protected] where they never reply me.

The Live chat is mostly off and when someone is there he can't do anything, he can't solve problems and he can't open issue because my account has got a problem on the ticket support system.

I think is one of the worst support I never experienced.

Ruihua

Jul 06, 2010 09:16
Frist, My mother tongue is not english,So my writing is not very smooth.
This web hosting’s Control Panel is Cpanel. it’s very easy to use.
I had open the account 1 years ago. at that time it’s name is not Coolhandle, it is Pronet Hosting.
This web hosting is fast to visit from my country.and the price is cheap and customer service is good. I never had any major issues and whatever small issues occurred were dealt with very efficiently.
But this year I am not need hosting anymore.So I suggest you try this company here.

Bill Friend

Jul 05, 2010 03:04
Although I have not used this domain and hosting for a high usage site, the uptime as far as I can tell has been pretty much 100%. I have needed to contact customer support on one occasion and the response was fast and efficient and although the price is not the cheapest, because of the service I have received, I would have no hesitation in recommending CoolHandle.

Pasquale Cosimo Zappia

Jun 11, 2010 04:58
Hi,
I have tried many hosting services available but I was never happy with the service they get up to that I have not activated with a hosting Pronethosting is now CoolHandle have an exceptional technical support and then their hosting service is not limited as other example I have been customer for 6 months with a provider that does not even allow me to use the Membership API .NET 2.0 with CoolHandle instead allows me to run scripts and install any application to ASP.NET.

I recommend it to everyone.

Hello

P.S. I apologize for my English.

Yousif

May 23, 2010 04:12
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 1 year.

Coolhandle.com gave me the most stable, cheap web hosting, also gave me the best quality, so no down time!!

Aaron Goodwin

Apr 07, 2010 12:08
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 2005/2006 I could not say enough good things about them, I have actually never had to contact them for technical issues, my site has had ZERO down time in five years!

When I do speak to them they are friendly courteous and efficient.

I've recommended coolhandle to six friends and associates over the years and they are equally pleased.

Price point for services rendered can NOT be beat.

I know I'll be with them for the rest of my professional life.

Piyush Hari

Jul 08, 2010 04:00
I moved to CoolHandle after I had bad experience with GoDaddy and it was worth the move. The Cpanel is blazingly helpful, creating databases, managing them through phpmyadmin, creating FTP users etc is easy. I will give me 2 thumbs up for Cool Handle.

Dmitriy

Mar 04, 2011 05:55
Enjoyed a year without any complaints. Purchased by a promo code for $ 22.90 year ago, including the domain (with domain privacy). Great price! The current price of $4.95/mo. also not too bad. In Russia it is much more expensive, from $10/mo. and the quality is worse and there is a limit on the store and bandwidth. Very liked the CPanel - everything is simple, convenient and functional.

David McDougall

Sep 08, 2010 07:45
During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

wiwle

Mar 17, 2011 02:34
It's a very excellent webhoster.During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

I paid it only for $1/year,and they hava a good customer support when i have some questions.

Richard

Apr 20, 2015 03:38
Coolhandle este minunat
Folosesc un serviciu cool-handle din ultimii 2 ani și până în prezent nu s-au confruntat cu nicio problemă, așa că nu trebuie să apelați niciodată serviciul pentru clienți. Am recomandat un cool-handle pentru 3 dintre prietenii mei și aș dori să vă recomand și voi.

Susan

Sep 26, 2014 12:32
June 10 deducted $277 from my account and I cancelled it within 5 mins but no refund yet just tons of excuses...I have filed report with bbb next stop Florida States Attorneys office

Michael Best

Aug 01, 2014 10:48
Coolhandle. e alesul.
Coolhandle este de departe cel mai ușor furnizor de găzduire web pe care l-am întâlnit până acum, fac ca întregul proces să pară atât de simplu și de clar chiar și pentru un începător ca mine. Ei într-adevăr trăiesc până acolo nume. Acolo, asistența pentru clienți este atât de răbdătoare și de înțelegătoare, știu cu adevărat lucruri, indiferent de modul în care aș pune întrebarea, au răspunsul corect, dar, pentru a fi sincer, panoul de control este atât de ușor de utilizat și trebuie să spun că doza au o senzație de calitate în legătură cu acesta, în comparație cu altele pe care le-am încercat, cu tot ce aveți nevoie pentru a construi un site web de înaltă calitate. Puneți asta la un preț foarte rezonabil și aveți un serviciu pe care o mulțime de alte companii de acolo nu se pot potrivi ...

Unhappy

Mar 09, 2011 06:20
This host company has been an absolute nightmare for me. I have had so many problems that can never be figured out and it seems that once the problem gets to a point that nobody can solve it I get the following response:

"Hello,

Thank you for your response.

We are forwarding this over to our Administrators for further review."

That is an actual copy of a support response that I get when they can't resolve the problem and then I don't hear from anyone again and nothing ever gets fixed.

I've had problems all the way from control panel access info changing several times without any notification to emails not being received with horde mail to PHP form submissions not working properly. And as far as the PHP forms not working properly the response ...

Phyllis

Jul 21, 2012 12:17
Coolhandle .com este cel mai rău.
Nu folosesc serviciul lor și am încercat să anulez din mai.
Mi-au spus că o vor face doar online, ceea ce am făcut, dar nu am terminat un lucru pe care mi l-au trimis prin e-mail, dar din moment ce nu folosesc întotdeauna coolhandlehosting - cândva folosesc Max sau altceva, nu am răspuns corect și continuă să facturați-mi 94,78 USD pentru încă 3 luni. Prima dată când am sunat au fost de ajutor și m-au ajutat în procesul de anulare, m-am gândit. Când mi s-a facturat din nou, am sunat și persoana respectivă a făcut-o online de la prima notificare sau continuăm să facturăm. Nu am avut această problemă cu alte servicii online. Serviciile lor au fost dezastruoase până la eșec.
petreadw ...

dewebmeester

Apr 18, 2012 11:33
coolhandle nu este serios, nu există servicii, nu funcționează
Încercarea de a ajuta un client și a transferat domeniul său la rece; de ce coolhandle? pentru că acesta a fost linkul pe care l-a primit prin e-mail. Se pare că acesta a fost un link spam, pentru că ar fi putut să se transfere la orice companie. Transfer finalizat după plata a 15 dolari și încă în așteptare după 10 zile. Contactarea coolhandle este imposibilă. Ticketsystem NU funcționează și după ce le trimit e-mailuri, primesc mesajul ar trebui să trimit un bilet. După ce le-a informat, sistemul de bilete nu funcționează, ei răspund cu alte e-mailuri standard și automatizate. Le-am trimis chiar datele de conectare și le-am cerut să deschidă un bilet dacă cred că funcționează. Nici un raspuns. Cred că trebuie să uit de t ...

Kontiki Brown

Mar 26, 2012 05:51
Coolhandle Rocks !!
Coolhandle este site-ul meu de găzduire de peste un an și îi iubesc, niciodată nu am probleme și are întotdeauna un serviciu excelent pentru clienți. Site-ul meu nu are niciodată timp de nefuncționare și este mereu în funcțiune, de fiecare dată când apelați serviciul clienți, ei sunt acolo pentru a vă ajuta. Coolhandle este singura găzduire pe care intenționez să o am, nu este nevoie de alta, deoarece sunt grozave.

neil

Apr 05, 2013 09:18
Când a apărut o dificultate, departe de a fi cool, erau reci și nu [...]
Poveste proastă - ColdHandle. Am fost cu Coolhandle de vreo 2 ani fără probleme. Am câștigat pentru mine aproximativ 25 de site-uri web funcționale, nu sume uriașe, dar cu siguranță o parte din veniturile mele. Și apoi a existat o încercare de piratare a cardului meu de credit. Banca a informat că a fost anulată și a fost emis un nou card. Asa am facut. Chiar după aceea, factura mea de găzduire a venit, dar am uitat să trec la noul număr de card de credit de pe găzduirea mea Coolhandle. Când a sosit notificarea de facturare prin e-mail, din anumite motive, a mers în dosarul meu de spam și Coolhandle mi-a anulat găzduirea. Le-am scris a doua zi explicându-le ce s-a întâmplat a ...

fatlossm

Jan 03, 2012 03:34
Cool Handle este minunat
Am încercat pentru prima dată găzduirea Cool handle și nu mi-a venit să cred cât de simplu este să folosești și să creezi un site web. Totul se face foarte repede și pachetele de plată pe care le oferă sunt foarte accesibile pentru orice tip de plan pe care îl doriți. Un începător complet ar putea folosi acest lucru și l-aș recomanda pentru oricine caută o găzduire rapidă și fiabilă.

intern69

Nov 23, 2011 10:38
coolhandle.com este minunat
Există multe companii de găzduire acolo, unele sunt bune și altele nu. Înainte de a selecta coolhandle, m-am dus și am făcut câteva cercetări pentru a vedea care companie de găzduire ar oferi o ofertă excelentă, care a fost foarte apreciată de alt utilizator, cum a existat serviciul pentru clienți și alte caracteristici. După cercetări ample, coohandle a fost întotdeauna în top 3 și, după ce am vorbit cu oamenii care foloseau serviciul acolo, am fost convins că se vor potrivi nevoilor mele.
Din momentul în care am fost cu coolhandle, am nevoie întotdeauna îndeplinite. I este foarte ușor de accesat la serviciul pentru clienți și întrebarea dvs. răspunde întotdeauna în timp util.
Le-am recomandat unora dintre prietenii mei și au, de asemenea, un mare ...

Chris Carter

Nov 18, 2011 05:08
Gazduire CoolHandle
Vreau doar să fac cunoscut oamenilor că CoolHandle este un loc minunat pentru a vă găzdui domeniile, suportul este excelent și prețurile ar trebui luate în considerare. Verifică-le, merită timpul tău

Jacki Houghton

Nov 09, 2011 03:47
Îmi place Coolhandle și am avut multe!
Mi s-a părut că Coolhandle este o companie excelentă de găzduire. Am avut multe probleme cu faptul că nu știam ce să fac și au fost atât de utile și prompte. Am avut o plimbare lină odată ce am învățat corzile și nu m-au dezamăgit niciodată.
Vă recomand cu tărie Coolhandle!

J.A. Hels-Hansen

Jun 21, 2011 02:18
Coolhandle este foarte cool !!!
De ceva timp am folosit Coolhandle webhosting pentru site-urile mele web. Am încercat multe alte companii de găzduire pentru spațiul meu web, site-uri și nume de domenii, dar încărcarea paginilor mele a fost întotdeauna extrem de lentă, iar serviciul a fost foarte slab. Așa că am căutat o nouă companie de găzduire web și prietenii mei mi-au spus despre Coolhandle.

De atunci nu mai vreau să-mi schimb găzduirea cu o altă companie!
Sunt atât de fericită și mă simt foarte norocoasă încât prietenii mei mi-au spus despre Coolhandle. Acest sfat a fost cel mai bun din ultimii ani, de atunci site-urile mele web sunt stabile și îmi oferă cea mai bună performanță vreodată !. De asemenea, un birou de asistență profesionist și expert, cu timp de răspuns excelent.

Mulțumesc, mulțumesc ...

Siby Paul

Jun 05, 2011 12:41
Oameni faini cu care să te descurci
Sunt alături de oameni coolhandle.com de mai bine de 5 ani. De-a lungul acestor ani am avut cea mai bună experiență cu serviciile lor. Sunt foarte mulțumit de găzduirea lor și le pot recomanda cu entuziasm oricui.

Asistența lor pentru clienți este bună și disponibilitatea este excelentă. Le doresc mult succes - Siby Paul

Jan 09, 2012 08:12
Suportul Coolhandle e de rahat!
M-am înscris la această companie prin Moniker. Despre care sunt foarte bifat, pentru că Moniker a fost remarcabil.

Până acum, am încercat să contactez asistența de aproximativ 4 ori cu privire la aceeași problemă. De fiecare dată când primiți răspunsul, acesta răspunde în decurs de 8 ore, bla bla. Nimic!

De asemenea, prețurile lor sunt diferite de cele pe care le-a promovat Moniker. Am avut un singur răspuns despre asta. & quot; Ieslea noastră ne va contacta din nou. & quot; Nu a făcut încă asta! Sprijinul lor este lipsit de valoare!

Dacă nu răspund astăzi, după al cincilea bilet de asistență identic. (despre care nu poți urmări!) Va trebui să mă contactez cu Moniker și să le anunț cât de răi sunt acești oameni!